کارگردان فیلم سینمایی «ماهورا» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: ارادت و علاقه بنده به سینمای دفاع مقدس از آنجا مشخص می شود که در کارنامه ام تولید بیش از ۱۰۰ فیلم مستند در رابطه با ۸ سال دفاع مقدس دیده می شود؛ من چه در داخل و چه در خارج از کشور سال های سال در رابطه با سینمای دفاع مقدس کار و فعالیت کردم و فقط برای تولید یک اثرم پیرامون دلایل سکوت اروپایی ها در مورد ۸ سال دفاع مقدس به مدت ۶ ماه در یکایک کشورهای اروپایی تحقیقات انجام دادم.
وی ادامه داد: برخی از فیلم های مستند من در رابطه با دوران دفاع مقدس نزدیک به ۱۰-۱۵ سال زمان برده تا تحقیقات شان تمام شود و خوشحالم که برخی از فیلم های مهم سینمای دفاع مقدس همچون فیلم «روز سوم» از روی آثار مستند من ساخته شده اند؛ من از همان خطه جنگ و جبهه ها هستم و حوادث دوران دفاع مقدس را از نزدیک شاهد بوده و با گوشت و استخوانم لمس و درک کرده ام و معتقدم دفاع مقدس گنجینه ای بسیار مهم و ارزشمند است که سال های سال باید در رابطه با آن فیلم تولید شود، فرهنگ سازی صورت بگیرد و مسئولان فرهنگی هرگز نگذارند این دوران باشکوه از یاد مردم برود.
این سینماگر تأکید کرد: پرداختن به دفاع مقدس در سینما جزو ضروریات است اما متأسفانه برخی از متولیان و دست اندرکاران حوزه فرهنگ و سینما با این گونه مهم سینمایی بی مهری می کنند؛ این اتفاق در حالی است که ما شاهد آن هستیم که مسئولان بعضاً از ساخت فیلم هایی حمایت می کنند که هیچ گونه ارزش هنری، ساختاری و... ندارند اما امثال «ماهورا» نه در تولید حمایت می شوند و نه در اکران! درست است که فروش بخش مهمی از روند تولید یک اثر است اما نباید همه چیز را فدای فروش بیشتر بکنیم، تمرکز و هدف فروش بیشتر سینما را به سمت ابتذال و سخیف شدن می برد و ما متأسفانه امروزه شاهد این اتفاق هستیم.
کارگردان فیلم سینمایی «پایان خدمت» خاطرنشان کرد: من شخصاً در حال حاضر به شدت از بی مهری هایی که با فیلم «ماهورا» شده دلخورم و متأسفم که جلوی اکران فیلم ما را گرفته اند و به جای فیلم ها از فیلم های سطحی برخی عزیز دردانه های شان حمایت می کنند اما با این همه تأکید می کنم که همه این ستم ها و بی مهری ها باعث نمی شود تا بنده و امثال بنده دست از ساخت فیلم در حوزه دفاع مقدس بکشیم چرا که پرداختن به این موضوع را جزو ضروریات زندگی مان می دانیم و دغدغه اشاعه فرهنگ و آرمان های دفاع مقدس را داریم.
زرگرنژاد تصریح کرد: سینمای دفاع مقدس و مقاومت لازم و واجب و ضروری است؛ مسئولان اگر درایت و بصیرت داشته باشند متوجه می شوند که ما باید بنا به شرایطی که کشورمان امروزه دارد این نوع فیلم ها را در زمره آثار استراتژیک قرار دهیم و از حمایت آن ها دریغ نکنیم؛ به عنوان مثال «ماهورا» فیلمی در رابطه با اعراب ایرانی است و یکپارچگی میان اقوام ایرانی را به تصویر می کشد و تو دهانی سختی می زند به کسانی که می خواهند بین اقوام ایرانی تفرقه افکنی کنند.
این فیلمساز در پایان این گفتگو افزود: اما با این همه برخی از ارگان ها و سازمان ها که اتفاقاً داعیه دار حمایت از این نوع آثار هستند اصولاً برایشان این گونه فیلم ها و این گونه آثار مهم نیست و هیچ حمایتی نه در زمان تولید این فیلم ها می کنند و نه در زمان پخش و اکران آن ها!
ارسال نظر